Webinar: ikorganiseer coronaproof

Onlangs kwam het goede nieuws dat evenementen opnieuw konden doorgaan onder bepaalde voorwaarden vanaf 1 juli. Bij de organisatie van een coronaproof evenement komt heel wat kijken. Formaat wil organisatoren hierin zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom organiseerden we een webinar. Kon je er niet live bij zijn? Bekijk de webinar dan hier terug.

Webinar en draaiboek

Op 24 juni kwam het verlossende nieuws dat evenementen opnieuw kunnen doorgaan vanaf 1 juli. Vanuit Formaat zijn we dan ook onmiddellijk aan de slag gegaan om het kader zo duidelijk en toepasbaar mogelijk te maken voor jonge organisatoren. We hebben een draaiboek samengesteld voor het organiseren van (muziek)evenementen voor en door jongeren. Dit draaiboek vormde de basis voor de inhoud van de webinar.

Op woensdag 15 juli organiseerden we een webinar over de heropstart van de evenementen. Tijdens de webinar werden de verschillende maatregelen geduid waar je als organisator rekening moet mee houden voor, tijdens en na een evenement.

Kon je niet aanwezig zijn op dit online infomoment? Geen nood, je kan de webinar hier herbekijken.

Ook de presentatie stellen we graag ter beschikking. Opgelet, het is eigen aan deze crisis dat niets zeker is en dat er mogelijks nieuwe versoepelingen of verstrengingen komen. Check daarom altijd de laatste versie van het draaiboek. De datum van de laatste update staat steeds op de eerste bladzijde vermeld.