#Ikorganiseerweer: Win een aftermovie!

in

Het leek even de goede kant op te gaan met de eventsector. Maar toen sloeg het lot toe en moesten wij alweer als eerste onze deuren sluiten. Veerkracht tonen kan in dit soort situaties moeilijk zijn, en daarom besloten we om onze Win-een-Aftermovie-actie te verlengen! Samen met videograaf Rutger Claes beloont ikorganiseer.be een evenement uit onze scene met een gratis aftermovie. Blinkt jouw organisatie uit in originele programmatie? Of zijn jullie fantastische decorbouwers? Krijgen jullie misschien vaak complimenten over de artist handling? Laat ons weten waar jullie in excelleren en maak kans op een aftermovie!

Het belang van aftermovies

De beeldvorming van evenementen is tegenwoordig enorm belangrijk in onze sector. Of je nu Tomorrowland organiseert, of de social media van je lokale chirofuif op jou neemt: professioneel ogend communicatiemateriaal zorgt ervoor dat je evenement opvalt en je doelgroep een idee krijgt van de sfeer, waarden en mensen die je evenement bepalen. Foto- of videoverslagen zeggen vaak meer dan duizend woorden en hebben het potentieel om dat befaamde “fomo-effect” (fear of missing out) te creëren bij je doelgroep.

Rutger Claes

Meester van deze kunst is Rutger Claes. De videograaf werkte dit jaar voor Horst, shootte al clips voor Noémie Wolfs en volgde Bazart in het Sportpaleis. Hij komt langs op het winnende evenement om te doen waar hij goed in is.

Deelnemen

We willen uiteraard zoveel mogelijk events de kans geven om deel te nemen, maar er zijn enkele voorwaarden gekoppeld aan een deelname. Het is de bedoeling dat je je inschrijft op basis van vorige ervaring, maar met het oog op minstens één nieuwe editie in 2022. Bovendien mag je je als evenement maar éénmaal inschrijven en moet je jonger dan 30 jaar zijn. Neem best even het volledige wedstrijdreglement door om er zeker van te zijn dat je aan alle voorwaarden voldoet en vul daarna het inschrijvingsformulier in.

Dat de beste moge winnen!

Wedstrijdreglement

Inschrijven

Schrijf je hier in

  • Beeld Rutger Claes