#Ikorganiseerweer: Win een aftermovie!

in

Als er nog geen reden genoeg was om weer te beginnen organiseren, doen wij er nog een schepje bovenop! Samen met videograaf Rutger Claes beloont ikorganiseer.be een evenement uit onze levendige scene met een gratis aftermovie. Blinkt jou organisatie uit in originele programmatie? Of zijn jullie fantastische decorbouwers? Krijgen jullie misschien vaak complimenten over de artist handling? Laat ons weten waar jullie in excelleren en maak kans op een aftermovie!

Het belang van aftermovies

De beeldvorming van evenementen is tegenwoordig enorm belangrijk in onze sector. Of je nu Tomorrowland organiseert, of de social media van je lokale chirofuif op jou neemt: professioneel ogend communicatiemateriaal zorgt ervoor dat je evenement opvalt en je doelgroep een idee krijgt van de sfeer, waarden en mensen die je evenement bepalen. Foto- of videoverslagen zeggen vaak meer dan duizend woorden en hebben het potentieel om dat befaamde “fomo-effect” (fear of missing out) te creëren bij je doelgroep.

Rutger Claes

Meester van deze kunst is Rutger Claes. De videograaf werkte dit jaar voor Horst, shootte al clips voor Noémie Wolfs en volgde Bazart in het Sportpaleis. Hij komt langs op het winnende evenement om te doen waar hij goed in is.

Deelnemen

We willen uiteraard zovele mogelijke events te kans geven om deel te nemen, maar er zijn enkele voorwaarden gekoppeld aan een deelname. Zo mag je je slechts éénmaal inschrijven als evenement en moet je jonger dan 30 jaar zijn. Neem het wedstrijd regelement door en vul vervolgens snel het inschrijvingsformulier in.

Wedstrijdregelement

Inschrijven

Schrijf je hier in

  • Beeld Rutger Claes