Organiseer jij een event tijdens Lokale Helden? Vraag steun aan

Op 30 april 2022 gaat een nieuwe editie van Lokale helden door. Organiseer jij ook? Dan maak je kans op ondersteuning ter waarde van 500 euro van Cera.

Hoe steunt Cera organisatoren van Lokale Helden-events?

Opstaan met je favoriete lied, naar je werk rijden met je vertrouwde radiozender of in je bed met je eigen playlist …

muziek is er voor iedereen, altijd en  overal. En muziek begint altijd heel lokaal. In je slaapkamer, de garage, het jeugdhuis of op de zolder van een vriend.

Veel lokaal talent staat te popelen om te laten horen wat ze kunnen en zo anderen te verbazen, te ontroeren of simpelweg blij te maken. Daarom maak iedere organisator van een Lokale Helden-event kans op steun ter waarde van 500 euro.

Wat is lokale helden?

Lokale Helden is hét grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel. Tweejaarlijks roept VI.BE, ism. Cera, iedereen met een hart voor muziek op om eind april hun lokaal muzikaal talent in de spotlights te zetten. Want in élke stad of gemeente kan je muzikale ontdekkingen doen. Niet enkel wordt dit talent aangemoedigd om muziek te blijven maken; het publiek krijgt ook de kans om hun lokale helden te ontdekken én unieke samenwerkingen tussen organisaties, instellingen en podia worden gestimuleerd.

Lokale Helden gaat dit jaar door op 30 april 2022.

Hoe vraag je steun aan?

Organiseer jij op 30 april 2022 een Lokale Helden-event, en geef jij zo muzikanten uit de buurt een podium?

Vul dan het aanvraagformulier van Cera in en wie weet maakt jouw event kans op 500 euro steun.

Aanvragen moet voor vrijdag 31 januari 2022, 23.59

Meer informatie